ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ - ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Εκπαιδευτική Τηλεόραση

Βρείτε εδώ όλα τα επεισόδια Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης στο κανάλι του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο YouTube, καθώς και τα ημερήσια προγράμματα τηλεοπτικών μαθημάτων που θα προβάλλονται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. στη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Ημερήσια προγράμματα προβολών τηλεοπτικών μαθημάτων στην ΕΡΤ2

Επεισόδια της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης στο YouTube

Μπορείτε να επιλέξετε το Επεισόδιο που επιθυμείτε από τη λίστα που εμφανίζεται πατώντας το κουμπί με τις τρεις παύλες επάνω δεξιά στο ακόλουθο παράθυρο:

Για να δείτε αυτό το video θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies εμπορικής προώθησης. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας. Για να μάθετε περισσότερα για τα cookies κάντε κλικ εδώ

Εκπαιδευτική Τηλεόραση στα διαδικτυακά κανάλια της ΕΡΤ
  • Συχνές <br /> Ερωτήσεις
    Συχνές
    Ερωτήσεις
  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
    Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης από την πανδημία COVID-19, τη Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020, και για τρεις εβδομάδες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και για δυο εβδομάδες αναστέλλουν τη δια ζώσης λειτουργία λειτουργία τους τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, καθώς και τα Ολοήμερα Σχολεία. Ανοιχτές παραμένουν οι σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων.